Referencia

Nagyon szépen köszönjük a munkádat, nagyon nagyon jól éreztük magunkat és a násznéptől is hasonló visszajelzéseket kaptunk! Úgy éreztük, hogy mindent kézben tartottál, minden szolgáltatóval jól tudtatok együttműködni és jól fogtad össze a teljes estét! Imádtuk a játékokat és a beszédek is viccesek voltak!! Egy szóval minden nagyon szuper volt!!! Köszönünk mindent!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a mi csodálatos vőfélyünknek a zökkenőmentes lebonyolítást és az egész éjszakán át tartó jó hangulatot!! Balázs, nélküled nem ment volna!!!

A lehető legjobb ceremóniamestert választottuk Balázs személyében, minden tökéletesen ment, nekünk nem kellett semmin aggódni, fergeteges hangulatot csinált nincs nap hogy ne beszélnénk erről a napról! Nagyon köszönünk mindent!

Minden, amit korábban, más párok tapasztalatai alapján olvastunk, igaz volt: nagyon profin vezényelted le az egész estét, a kisebb bakik ellenére is, hiszen azokat is magabiztosan elsimítottad. (Gondolok itt a templomba későn megérkező násznépre, vagy az utolsó pillanatban befutó kocsira, ami a szülőköszöntő ajándékokat hozta.) Nagyon sokat segített, hogy Te végig magabiztos voltál! Nagy dolog volt ez egy ilyen aggódós menyasszonynak, mint én A vendégek imádtak téged, Sanyi haverjai is emlegettek másnap, hogy ez igen, le a kalappal a ceremóniamester előtt, nagyon érti a dolgát. A játékokat szerintem senki nem fogja elfelejteni A visszajelzések 99%ban pozitívak, számunkra pedig örök emlék marad ez a csodálatos nap még egyszer köszönjük, és remélem, hogy fogunk még találkozni valamelyik barátunk/ ismerősünk esküvőjén!

Fantasztikus ember vagy, Balázs! A Nagy Napunk főszervezője és megmentője!
Mindent úgy szerveztél ahogy megálmodtuk! Köszönünk mindent!

Neked köszönhetően minden gördülékenyen zajlott a templomi szertartástól kezdve hajnalig és mivel tudtuk, hogy minden profi kézben van, így igazán élvezni tudtuk az esküvőnket. Már előzetesen rengeteg tanáccsal, ötlettel láttál el minket és bármikor fordulhattunk hozzád kérdés esetén. Tökéletesen koordináltál mindent és mindenkit, nagyon tetszettek a játékok és az hogy az időzítésük a lehető legtökéletesebb volt. A násznép még napokig áradozott rólad:) , és mi is teljes mértékben elégedettek voltunk.

Köszönjük, hogy nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy ennyire szép emlékekkel gondoljunk vissza életünk egyik legszebb és legfontosabb napjára.

“Drága Balázs! Nagyon féltünk a vőfély kérdéstől. Sok rossz példát láttunk már. Nem tudtam elképzelni menyasszonyként , hogy valaki kitalálja majd a gondolatainkat és ott segít, ahol szükségünk van rá és úgy, ahogy szeretnénk. Az első találkozás után tudtam, hogy pont nekünk való vőfély leszel. Gyakorlatias, vicces, laza. Nagyon könnyen elfogadtalak. Az esküvőn pedig csodálatos voltál. Jó hangulatot teremtettél, vezetted a násznépet és minket is. Azt éreztük, hogy jól érzed magad velünk és szeretteinkkel. Szuper érzés volt. Amit előre megbeszéltünk, ahhoz tartottad magad és az apró meglepetésekre, amiket okoztál nekünk és a násznépünknek, mindig gigantikus vigyorral fogunk visszaemlékezni. Nagyon hálásak vagyunk Neked Balázs! Nélküled nem olyan lett volna ez a nap, mint amilyen hiperszuper csoda volt! Profi vagy!”

“Balázsnak az esküvőnk után csak annyit mondtam: ha száz esküvőnk lenne (de nem lesz persze ) akkor százszor őt választanánk. Az első találkozótól kezdve biztos voltam benne, hogy a legjobb választás. Emlékszem, amikor határozottan, magabiztosan ugyanakkor tök lazán és közvetlenül elmondta nekünk, ő hogyan "dolgozik" (a legapróbb részletekre is figyelve) és már akkor tanácsokkal látott el minket, hogy mire figyeljünk a szervezés alatt. Amikor az utolsó héten pedig a forgatókönyvet is lediktálta, olyan nyugodt voltam (és valljuk be ez egy menyasszonynak sokat jelent az utolsó hajrában) és biztos abban, hogy remek lesz és mindent 110%-osan megtesz nekünk, értünk és a násznépért!

És most ha visszanézek egy videót, meghatódom mert tényleg annyira szuper volt minden és tudom, hogy ez az ő érdeme is!  Komoly és megható volt, amikor "kellett"! Máskor vicces, kedves és szórakoztató!  Egyszóval IMÁDTUK! Köszönjük! És köszönjük, hogy megismerhettünk!"

“Mikor az esküvőre készülve, keresgéltünk a lehetséges vőfélyek között, úgy gondoltuk, hogy mindenképpen olyan embert szeretnénk választani, aki könnyedén elirányít egy 140 fős násznépet, ezáltal gördülékenyebb, problémamentesebb lesz az esküvőnk és a lakodalom. Talán minden párnak ez él a fejében, hogy ez egy vőfély feladata.

Nos, Balázs, azt kell mondjam, hogy ennél Te sokkal több vagy, ennél sokkal többet adtál nekünk a nagy napon és az azt megelőző izgalmas időszakban. Már az első találkozáskor olyan információkkal segítetted a készülődésünket, amire mi magunktól nem gondoltunk volna. A tapasztalatok amiket megosztottál velünk, végig segítettek a szervezésben, előkészületekben. Bátran mondhatom, hogy az esküvő életünk legszebb napja volt és Te ehhez nagyban hozzájárultál. Nem kellett izgulnunk semmin, mindenre gondoltál, nem éreztük azt egy percig sem, hogy nem tudjuk most mit kell tennünk, éppen mi következik. Minden vendégnek nagyon szimpatikus voltál, nagyon sok jó visszajelzést kaptunk, mert Te nem csak irányítottad a násznépet, Te együtt élsz a tömeggel. A beszédek és a játékok is nagyon viccesek voltak, ha elfáradtak a vendégek, Te mindig gondoskodtál róla, hogy felrázd Őket! Nagyon nagy hálával tartozunk neked, szeretettel ajánllak mindenkinek! Ezúton is köszönjük a közreműködésed!"

“A legjobb döntés volt hogy őt választottuk, fiatalos, lendületes, jó kedélyű, szuper, vidám feladatokkal, hatalmas probléma megoldó képességgel megáldott, tehetséges ceremóniamester. Még szebbé varázsolta az amúgy is csodálatos napunkat. Mindent köszönünk!”

“2015-ben voltunk egy esküvőn, ahol Balázs volt a vőfély. Rögtön szimpatikus lett mindkettőnknek, közvetlen, barátságos, nagyon jól levezette az esküvőt, és Ő az első akit táncolni is láttunk a lakodalmak alatt. Még aznap lefoglaltuk Egy cseppet se bántuk meg! A megbeszélések alatt is minden igényünket szem előtt tartva adta az ötleteket. Az esküvőnk csodálatos volt, Balázs remekül intézett mindent, behoztuk a késést, szemmel tartott mindent és mindenkit, humorral, jókedvvel, és sok tánccal fűszerezte meg a mi nagy napunkat! Azóta pár esküvőn már találkoztunk, és remélem még jó pár lakodalomban lesz részünk vele!”

“Az első perctől kezdve tudtuk, hogy a „nagy napunk” levezénylését a legjobb emberre bíztuk. Balázs az elejétől a végéig a mi biztos pontunk volt, mindent az irányítása alatt tartott. Nem hagyta, hogy leüljön a hangulat, mindenkit megnevetetett. Profizmusának és elhivatottságának köszönhetően a legkisebbektől az idősekig mindenki bulizott és jól érezte magát, pedig 130 embernek nem könnyű egyformán a kedvére tenni. Ezerszer is Őt választanánk, és tiszta szívből ajánljuk minden házasodni készülő párnak.”

"Kedves Balázs! Bátran állíthatjuk, hogy a legprofibb vőfélyt ismerhettük meg személyedben. Fantsztikusan kézben tartottad az eseményeket az esküvőnk kezdetétől a lakodalom végéig. Hálásak vagyunk a sok jótanácsért és a remek hangulatért."

"Kedves Balázs! Nagyon szépen köszönjük a munkádat, amivel az esküvőnköz hozzájárultál!!! Felejthetetlen élmény volt az egész nap/este... A barátok, ismerősök (és persze mi is) azóta is azt mondják, bárcsak még egyszer átélhetnék az egészet!!! Bár igen meleg napunk volt aznap, Te mégis elérted, hogy az egész csapat a táncparketten tomboljon reggelig!!! ?? Köszönünk Neked mindent, sem előtte, sem azóta ilyen remek vőfélyi teljesítményt még nem láttunk!!! ?? További sok sikert Neked!"

"Szeretnénk mégegyszer megköszönni, hogy velünk voltàl szombaton! Profi volt minden, annyi dicséretet kaptunk, hogy milyen jó ceremónia mesterünk volt. :) Köszönjük!"

"Szeretnénk még egyszer is megköszönni hogy ennyire tökéletesre szervezted a nagy napunkat. Nagyon jók voltak a játékok mindenki nagyon élvezte! A vőfély szkeptikusok pedig egy életre elfelejtették hogy a vőfély nem jó dolog! Köszönjük hogy velünk voltál és külön köszönöm hogy nem hagytad hogy lemondjak a meglepetés énekemről. Nem is volt az olyan borzalmas! :)"