Esküvők

VÖFÉLY-CEREMÓNIAMESTER

Köszöntelek az oldalon!

Ha idáig eljutottál, bizonyára célzottan kerestél, vagy hallottál már rólam esetleg ajánlott valaki akinek adsz a véleményére.

Bárhogy is legyen nem szeretnék közhelyes marketing szöveget puffogtatni hiszen a végleges döntéshez ill. a konkrét elképzelések – egyedi igények egyeztetéséhez mindenképp egy személyes találkozó szükséges. Ehhez kérlek keress bátran a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Bemutatkozásul röviden magamról:


Az iskolás és főiskolás évek alatt is folyamatosan aktívan részt vettem a közösségi életben, különböző események szervezésében, lebonyolításában és valahogy mindig gyorsan a középpontba kerültem. Így nem annyira meglepő hogy barátok – ismerősök esküvőjén is valami rejtélyes és ellenállhatatlan vágyat éreztem arra hogy magamra húzzam a főszervező party mester szerepét. Történt ez hasonlóképpen mikor egy nagyon kedves barátomnak tettem egy felelőtlen kijelentést és a meghívóval együtt megérkezett az első felkérés is a vőfély feladatok ellátására. (Ezúton is köszönet Ludikár Tamás barátomnak, aki elindított ezen az úton!)


Így immáron 2010 óta vagyok megtalálható az esküvők világában ahol a mai napig több mint 200 pár bízta rám a nagy napjuk koordinációját.


Hiszem és vallom, hogy az alapvető protokolláris ismeretek mellett a jó szervező, problémamegoldó, koordinációs és kommunikációs készség, valamint egy nagy adag jó ízlés elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki alkalmas legyen a nagy napon 100–200 fős vendégsereg kulturált instruálására, és az egész napos események levezénylésére aszerint,ahogy a pár, vagyis Ti megálmodjátok!


Mindemellett van az a bizonyos plusz, amit sem tanulni, sem tanítani nem lehet, ami egészen egyszerűen csak vagy meg van valakiben vagy nincs! Hogy mi ez pontosan, talán mindenkinek mást jelent de hogy pl. bennem meg van-e, és hogy Nektek erre van-e szükségetek azt mindenképpen egy személyes találkozón döntsétek el!


Amit végezetül kihangsúlyoznék hogy mindenek felett szeretni kell azt, amit az ember csinál! Úgy gondolom, ezek összességéből születhet meg az a színvonalas és minőségi szolgáltatás, ami mellett én elköteleztem magam, és próbálok minden egyes lakodalmat úgy levezetni, hogy a párokon és a vendégeken felül a magammal szemben támasztott elvárásoknak is megfeleljek, mert minden alkalom egyedi és megismételhetetlen!

KÖVESS A FACEBOOKON!