Első Győri Jegyesek Bálja

A szervezőkkel megálmodtunk egy rendezvényt – rendezvénysorozatot, ahol az esküvők világát szeretnénk közelebb hozni azokhoz az érdeklődőkhöz, akik friss jegyesek, egy ideje már jegyben járnak, vagy még csak kacérkodnak az esküvő vagy az eljegyzés gondolatával, esetleg a megszokottól valami eltérőt szeretnének, keresik az egyedit, a különlegeset.

A Jegyesek Bálján a vendégek exkluzív környezetben szórakozhatnak, miközben testközelből ismerhetik meg a különböző szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket, és tapasztalhatják meg a minőség élményét. 

Az esemény elsősorban szó szerint egy bál, és nem megrendezett esküvő, nem kiállítás. 

A szolgáltatók, akik a vendégek szórakozását, kényelmét, jó hangulatát hivatottak megteremteni, fokozni természetesen az ételekkel, a zenével, dekorációval, programokkal együtt tematikusan az esküvők – lakodalmak világához kapcsolódnak megadva a személyes tapasztalás, személyes benyomás, a kipróbálás élményét, ötletet, alternatívát kínálva az esetleges későbbi tervezéshez. 

Elsődleges célunk egy exkluzív program, ahol a gasztronómiai élmény mellett élő zenével, látvánnyal, programokkal várjuk a kikapcsolódni, szórakozni vágyó párokat. Egy hely, egy alkalom, ahol az élmény megérint!